CA

ES

EN

EL PARC

La feina feta art


L’art sempre ha corregut per les venes de l’empresari cassanenc Jaume Roser. Des de molt jove, el seu esperit inquiet i creatiu va reflectir-se en les delicades peces de ferro forjat que treballava en un petit taller del poble. Treballador incansable i gran amant de l’escultura, va arribar a col·laborar durant anys en la producció de diverses peces del reconegut artista gironí, Domènec Fita.

A finals dels anys 50 va deixar les baranes, les escales de caragol i les reixes que tan hàbilment forjava i va enfocar la seva capacitat intuïtiva i emprenedora per fundar l’empresa Roser Construccions Metàl·liques. S.A., que amb el pas dels anys es convertiria en una de les companyies referents del sector.

Però mai va deixar de banda la seva passió per l’art. A més d’aplicar aquesta vocació a la creativitat pràctica dels seus celebrats invents per a la indústria, aprofitava qualsevol viatge de negocis o amb la seva família per visitar els principals museus del món i mantenir-se al dia en qüestions d’art. Bon coneixedor del mercat de l’art contemporani, a poc a poc va anar creant la seva pròpia col·lecció de peces.

Arribat el moment de jubilar-se, l’any 2003 va crear un nou i apassionant projecte: el disseny i construcció d’un gran jardí d’escultures a Cassà de la Selva, el ParcArt. Dissenyat pel paisatgista Manel Pradell i envoltat d’estanys, parterres i inspiradors racons, l’espai convida a gaudir d’una singular i extensa col·lecció a l’aire lliure de gairebé 350 peces escultòriques. Reconeguts escultors contemporanis com Néstor Basterretxea, Xavier Corberó, Medina-Campeny o Torres Monsó comparteixen espai amb peces signades pel mateix promotor d’aquesta original iniciativa.

Al nostre parc podràs gaudir de més de 300 obres d'autors contemporanis com:

HORARIS

PER PODER VISITAR EL PARC TRUQUEU ABANS AL 972 46 30 81 o 646 29 45 41

TARIFES

Entrada General: 7 €

 

Jubilats i Escolars: 5 €

 

De 0 a 5 anys: Gratuït

 

Preus especials per grups de com a mínim 20 persones i escoles.

 

GALERIA

COM ARRIBAR

CONTACTE

 

©ParcArt - tots el drets reservats

 

Veïnat de Matamala 8

17244  Cassà de la Selva

PER PODER VISITAR EL PARC TRUQUEU ABANS AL 972 46 30 81 o 646 29 45 41